Už se ale úplně vracet nechci, nepřijde mi, že bych se cítila komfortně po týhle kontroverzi. Není v tom žádný hard feelings, jen nechci mít podprahovej pocit, že se na ni koukají ostatní skrz prsty, i kdyby se bodíky snížily. A tím si nechci fandit, rozumím, že je to dlouhodobější problém, ale jsem overthinker
Vashâra & Beloc
- Tia
Vashâra & Beloc
Pardon za hroty, chtěla jsem postavu, co mi teď po víc než deseti letech bude souznět víc příběhem i estetikou, aniž bych o ni a o Beloca přišla. I jsem nechtěla zaostávat tak výrazně za jezdci, co mají seznam XY magií, úctyhodné léčitelské dovednosti a podobně, přiznávám, navíc mi to sedělo obecně k tomuhle přetvoření charakteru. Ale mělo to být fakt čistě za účelem roleplaye, nebyl stopro záměr tím rozvířit zlou krev, jen jsem si říkala, že si za někoho takovýho fakt ráda zahraju. A byla jsem teda taky hyped si po letech, škole a dunění se v korporátu zahrát zas trpg 
Už se ale úplně vracet nechci, nepřijde mi, že bych se cítila komfortně po týhle kontroverzi. Není v tom žádný hard feelings, jen nechci mít podprahovej pocit, že se na ni koukají ostatní skrz prsty, i kdyby se bodíky snížily. A tím si nechci fandit, rozumím, že je to dlouhodobější problém, ale jsem overthinker
Naposledy upravil(a) Tia dne 31. 7. 2025 23:45, celkem upraveno 2 x.
- Sandra
- Mistryně řádu
Vashâra & Beloc
Zdravím a srdečně vítám zpět! Tahle karta je, musím říct, vážně skvělá a jsem nadšená tím, jak jsi původní Tíarnis rozvinula - navíc strašně ráda vidím zpět Beloca 
Za mě tedy obsahově nadšené pro, jen mám poznámku k dovednostním bodům. Máme teď zavedeno, že pro postavy mimo OM se body stropují na pětce. Proto bych tě požádala snížit tu sílu a výdrž. Nicméně jiné připomínky nemám
Za mě tedy obsahově nadšené pro, jen mám poznámku k dovednostním bodům. Máme teď zavedeno, že pro postavy mimo OM se body stropují na pětce. Proto bych tě požádala snížit tu sílu a výdrž. Nicméně jiné připomínky nemám

[#005984] | [#e4f5ff] | nástěnka | mapa ostrova | kontinent
Na Sandře si každý všimne pásky přes chybějící levé oko. Podle příležitosti může jít o černou klapku, čerstvou rudou růži nebo krystalický šperk ve tvaru ledového květu.