Aktuální vynesení

Důležitá sdělení ohledně běhu fóra a také místo pro uživatelské diskuse týkající se celkového chodu webu.
Uživatelský avatar
Posel
Příspěvky: 1013

Aktuální vynesení

Příspěvek od Posel »

Slavnostně hezky k zahájení nového roku 2023 vyhlašujeme vítězku Sváteční příběhové soutěže, kterou se stává Kendall!

O úžasný vítězný počin, který si dračí kalendář rozhodně zaslouží, se naše bardka může s ostatními sama podělit v rámci akce, o které se velmi brzy dozvíte víc... držte uši našpicované! :bohoho:
Uživatelský avatar
Sindúal
Strážkyně skořápek
Příspěvky: 574

Aktuální vynesení

Příspěvek od Sindúal »

Vzhledem k posledním několika bouřlivým dnům a opakovaným žádostem některých našich umělců se vedení rozhodlo v poslí PM s vylíhlým dráčetem nově posílat i HEX kódy barvy dráčků (většinou v jednom odstínu pro světlejší kousky dráčka a v jednom pro tmavší části; v odůvodněných případech jich může být i více). Tím, doufáme, předejdeme do budoucna nedorozuměním u popisově obtížnějších dračích barev a snad usnadníme práci těm, kteří se draka rozhodnou ztvárnit.
Prozatím jsme přidělili dva kódy nejnovější Saraie, pokud by ale někdo z nověji vylíhnutých chtěl také své kódy, nebojte se obrátit na vedení také. (Nabídka svým způsobem platí i pro starší a zkušenější, tam ale tak nějak předpokládáme, že už mají barvu svého draka dost ukotvenou ve všech výtvarných zpracováních, která (ne)mají nahrané v kartě. Primárně tedy cílíme na novější kousky.)
Obrázek

Rovnou bychom rádi toto oznámení využili i k uvedení na pravou míru další věci rezonující v našem společenství, a to sice výběr řádu novými Jezdci. Ano, stále platí to, že ideálně byste si měli svůj řád vybrat nejpozději do dvou měsíců věku vašeho draka. A ano, ač to tak možná na první pohled nevypadá, hlídáme si to. Aktuálně jsou jediné neobarvené „staré“ páky Kiraya, která ale své přijetí dohrává a brzy tedy jistě barvičku mít bude, a Ruan, který nám dával vědět, že ještě potřebuje herně svou postavu k tomu správnému rozhodnutí dovést a tedy mu byl slíben odklad. Ale nebojte, brzy po výpravě se i jeho růžové jméno stane minulostí.
Uživatelský avatar
Ederan
Prso Suffragi
Příspěvky: 690

Aktuální vynesení

Příspěvek od Ederan »

Vážení hráči, vzhledem k narůstající oblíbenosti misí jsme se po dohodě rozhodli, že bude možné zároveň hrát ve výpravě/ volné hře a v aktivní misi, ovšem pouze za předpokladu, že se obojí nebude herně-časově překrývat (tj. pokud má moje postava být celé léto na misi v horách, bohužel přijde o srpnové vodní radovánky ve vroengardském aquaparku). Samozřejmostí je vyvážení všech her co se aktivity týče, aby jedna "nestála", zatímco další bude aktivní - s tím, že výpravy měly, mají a vždy budou mít přednost.

Zároveň se omlouváme za zmatky týkající se momentálního kola výprav, které navazují právě na výše zmíněnou dohodu o výpravách a misích. V jejich důsledku se počet hráčů v OM výpravě výjimečně navýšil na čtyři - doufejme ke spokojenosti všech, kterých se zmatek týkal.
Obrázek
ARTIST XCHANGE
Ederan ffe0a2 Keziah 008080
Uživatelský avatar
Hati
Mistr řádu
Příspěvky: 479

Aktuální vynesení

Příspěvek od Hati »

Vážení hráči, k dnešnímu dni došlo ke kompletní aktualizaci sekcí Pravidla, Psaní herních příspěvků, Styly hraní, Vaše postava, Vedení a FAQ. Věnujte prosím těmto změnám pozornost a obeznamte se s nimi co nejdříve.
Obrázek
Dále nově zavádíme limit na současně běžící akce. Od nynějška mohou souběžně probíhat pouze tři miniquesty, všechny další se zapisují na čekací listinu a mohou odstartovat teprve v momentu, kdy se pro ně uvolní místo.
Od nynějška mají hráči povoleno účastnit se pouze dvou akcí mimo volnou hru naráz - tzn. buď dva miniquesty, dvě mise, nebo misi a miniquest najednou, a to ať už v roli hráče, nebo PJ. Pokud hráč nemá volné místo pro další akci a uhodí výprava nebo výcvik, může se jich účastnit, ale pokud v době jejich probíhání dohraje miniquest či misi, nemůže se automaticky hlásit na další!
Zjednodušeně: Hráč má dvě lentilky. Pokud lentilky věnuje miniquestům a misím, nemůže dávat lentilky dalším, protože žádné nemá. Pokud se chce účastnit výpravy nebo výcviku a nemá žádnou lentilku, smí si ji vzít "na dluh", je však třeba ji splatit co nejdříve.
V případě otázek se prosím obraťte na admin team na discordu nebo v soukromých zprávách na fóru.

#ffffff | #000000
~x~
Uživatelský avatar
Sindúal
Strážkyně skořápek
Příspěvky: 574

Aktuální vynesení

Příspěvek od Sindúal »

Vážení a milí, dovolte mi drobné připomenutí, že zásadní změny ve vaší kartě je třeba hlásit do komentáře (a rovnou chválím ty, kteří to dělají :smooch: ať už komentářem novým nebo jako edit jednoho „úpravového“ komentáře). Za zásadní úpravy se považuje připisování libovolných dovednostních bodů, zásadní přepisy povahy vaší postavy, zisk speciálního inventáře apod. Naopak samozřejmě nemusíte dávat vědět, když upravíte překlep, aktualizujete seznam známých postav, dopíšete herní historii a další drobnosti.

Nejde o buzeraci, ale občas všichni potřebujeme trochu přehledu, kde Pepa přišel ke kouzelné píšťale a kde Amálka najednou vzala 10 bodů v šermu. Tak buďte hodní a piště si to do karet
(a koho při čtení těchto řádků bodlo špatné svědomí, tak šup šup dopsat v čem se vaše karta od registrace změnila :bohoho: )
Odpovědět